Derma Zacini 2

Pod začinima podrazumijevamo dijelove biljki koji se zbog svog sadržaja, okusa ili mirisa koriste u pripravljanju različitih vrsta hrane, kako bi se svojim svojstvima jelo oplemenilo, obogatio okus i miris namirnica. U potrošnji značajno mjesto zauzimaju mljeveni začini, koji čine značajan udio u proizvodnom programu tvrtke Derma d.d.


Začini imaju i pozitivan utjecaj na naš organizam, blagotvorno djeluju na naše zdravlje, te imaju moćna antioksidativna svojstva. U posljednje vrijeme posebno se naglašava ljekovitost začina kao što su su kurkuma,cimet, đumbir, češnjak, origano, muškatni oraščić, klinčići, ružmarin i mnogi drugi, te bi ih svakako trebali uvrstiti u svakodnevno  pripremanje hrane.
Kulinarstvo i kobasičarstvo također se ne bi moglo ni zamisliti bez začina i začinskih mješavina, posebno češnjaka, papra i mljevene paprike, koji su neizostavni u pripremi finih kobasica i ostalih suhomesnatih proizvoda.
Cjelokupnu ponudu za prehrambenu industriju zaokružujemo širokom paletom samo najkvalitetnijih začina, začinskih mješavina i soli u pakiranjima od 10-1000 g.

Imate upit vezan uz proizvod ili uslugu?

Imate li upit vezan za naše proizvode ili usluge, možete nas kontaktirati klikom na sliku ispod.

derma upit

Derma katalog

Službeni katalog proizvoda i usluga možete preuzeti klikom na sliku ispod.

katalog thumb

eu4

eu2

operativni program

eu 3

bisnode